Barion Pixel
Notion szokasmegerosito sablon 1

Szokásmegerősítő Notion Sablon

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
3 000,00 Ft
Kezdj hozzá

A Notion az egyik legismertebb és leghatékonyabb projectmanagement, adatkezelő, jegyzetelő és még sok egyébre jó mindenes applikáció.

A Notion-t szinte mindenre tudod használni, ha érted a működését. Ehhez sok tanulásra, gyakorlásra van szükség.
Vagy: használj előre elkészített sablont, ami megkönnyíti a dolgodat és azonnal hasznos lesz számodra!

Hogyan működik?

A sablon célja, hogy megadhass magadnak olyan szokásokat, amiket rögzíteni szeretnél saját magadban.

Notion szokasmegerosito 3

A cél az, hogy ebben olyan segítséget kapj, ami egyszerre ad egy könnyen használható keretet, amit egyszerűen be tudsz illeszteni a napi rutinodba.

Notion szokasmegerosito

Másrészt olyan motiváló rendszert tudsz kialakítani, ahol nem csak napi szinten tudod feljegyezni, hogy mely szokásokat mikor sikerült tartanod, hanem arra kapsz egy visszajelzést, hogy mely napokon vagy a leginkább képes a szokások beépítésére, követésére, sőt arra is, hogy mik azok a szokások, amiket könnyen tartasz és akár már be is épültek – lehet már nem is kell a megerősítő hozzájuk – és melyek azok a szokások, amiket rendszeresen nem tudsz tartani, így érdemes ott megkeresni az okokat.

Notion szokasmegerosito 2

Használata:

A használata a lehető legegyszerűbb. Minden nap, amikor mérni akarod a szokásaid, csak megnyomod a gombot a táblázat felett és azonnal meg is jelenik aznapra, minden követendő szokásodhoz egy új sor, amit ki tudsz pipálni, így bekerül az összesített statisztikádba!

Notion szokasmegerosito 5

Ha ezzel megvagy, a végén még olyan szintű rálátást is ad neked a rendszer, hogy mennyire tudsz konzisztens maradni és akár egy egész havi, naptárnézetes megoldást is át tudsz futni, hogy jobban képbe tudj kerülni a saját szokásaiddal, azok erejével.

Notion szokasmegerosito 2

A jószokások építenek és erőt adnak! Használd ki ezt, hogy hatékonyabb lehess nap, mint nap!