Barion Pixel

podcastek

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px 3

Time Management vs Task Management, mi a különbség és melyik mire való? [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? Komoly gond az, hogy keverünk két kritikus folyamatot! Mi a legnagyobb hiba a time management kapcsán? Az, hogy annak igazából sok köze nincs a hatékonyságunkhoz. Az igazi változást nem a jó time management fogja hozni, hanem az, hogy a …

Time Management vs Task Management, mi a különbség és melyik mire való? [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px 1

Hogyan leszel hatékonyabb, ha alszol? [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? Az alvás az egyik legnagyobb hatékonysági lifehack! A hatékonyság sökrétű és terjedelmes, és mégis, rengeteg oldalról nem foglalkozunk vele.Ma az alvást vettük elő, mint az egyik kulcsmotívumot, ha hatékonyság a kérdés. Gondolj bele: mennyire lehetnél hatékony, ha mondjuk nem …

Hogyan leszel hatékonyabb, ha alszol? [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

A hatékony gondolkodásmód, az időd maximális kihasználása és a motiváció!

A mostani epizód rendhagyó, általánosságban beszélgetünk arról, hogy a hatékonyság mi mindent ölel fel az életünkben, nem csak a munkaidőre korlátozva.
A téma ugyan általános, mégis szerintünk sokkal fontosabb, mint azt hajlandóak lennének az emberek beismerni. És a legtöbb probléma az életünkben, innen fakad!

Ebben az epizódban három szegmensre bontottuk a beszélgetés:
– A hatékony gondolkodásmód kialakítása
– Az időd maximális kihasználása
– Inspiráció és motiváció megtalálása

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px 2

Az olvasástól hatékonyabb leszel, vagy csak vesztegeted az időd? [Podcast]

Hatékony hanganyag! Hallgass bele Iratkozz fel: Írva is, amiről beszéltünk Miről fog szólni ez az epizód? Az olvasás tényleg hasznos, vagy túl van dimenzionálva? Sokan szeretünk olvasni, sokan nem.Ami általános, hogy mindenhonnan azt kapjuk, a sikeres emberek rengeteg könyvet olvasnak. Annak jártunk utána, hogy mik vannak az olvasás népszerűsége mögött, természetesen hatékonyság szempontból. Fejleszt? Mit …

Az olvasástól hatékonyabb leszel, vagy csak vesztegeted az időd? [Podcast] Read More »

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px

Hogyan legyél hatékony munkavállaló? [Podcast]

Munkavállalóként foglalkoznunk kell azzal, hogy a munkahelyi teljesítményünk olyan legyen, amilyet elvárunk magunktól, de igazodva a Hatékony Leszek! podcast mottójához: De nem minden áron.

Ebben az epizódban arról beszélünk, hogy mi mindent tehetünk munkavállalóként azért, hogy hatékonyabbak, elégedettebbek és eredményesebbek is tudjunk lenni egyszerre.

Hatekony Leszek YouTube banner 1920 × 1080 px 2

Hogyan lehetsz Te is hatékony vezető? [Podcast]

A hatékonyság kiemelten fontos mindannyiunk számára. Most 2 epizódban fogjuk megközelíteni a témát és megnézzük, hogy a munkahelyi hatékonyság miből fakad. Vezetőként és munkavállalóként.

Ez a mostani epizód arról szól, hogy a munkahelyen, akár alkalmazott-vezetőként, akár tulajdonosként, hogyan tudsz hatékony lenni a csapatod és a céged érdekében.